Теперешній час: 25 вер 2026, 23:50

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 182 ]  На сторінку Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Познакомимся?
ПовідомленняДодано: 05 лют 2013, 23:13 

На польській, крім того маю Карту поляка-здавала екзамени.Ніколи спеціально не планую,що купувати,побачила,сподобалось-купила,крім того бачу як воно виглядає а не ,,кота в мішку,,.В нас декор. рослини вже давно не рідкість.Спочатку я захопилася ,,альпійськими,,-зносила зівсюди каміння,тачками землю возила,потіла-пихтіла,гірку будувала,потім захопилась декоративнолистними,квітучими,папоротями,травами і пішло-поіхало. Тепер саджу тільки витривалі рослини,ніякого ризику не хочу. Якось передивилась зошит своіх покупок від початку-скільки всього пропало.Крім того воно ж одне на одне наростає,глушить,треба постійно тримати все на контролі. Що тут розказувати-кожен з нас те саме робить. Я ніколи нікуди надовго (навіть на тиждень)не іжджу,треба полоти,поливати,ще й в горщиках всякого насадила. але я не шкодую,бо мені так подобається.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 05 лют 2013, 23:53 

Таня, :priv: вливайтесь к нам. Рассказывайте и показывайте своих жильцов.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 09:05 

Таня ,добрый день! Рана новенькой форумчанке. Мы здесь все болеем одной болезнью - цветами,присоденяйтесь! :roza:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 09:08 

TANIA писал(а):
Вітаю всіх, а персонально Раісу! Три дні сиділа-читала переписку,вчилась(голова обертом), дозріла,пишу тепер я. Поступово буде і у мене Аватар(досі я і слова такого не знала). Фото вже навчилась вставляти( так доступно придумано, що навіть до мене дійшло).Від комп.не можу відірватись,як підліток, а я тьотя солідна,пенсіонерка вже... Треба спішити вчитись поки ще сніг лежить. бо як пригріє сонечко,часу не буде. Я прописана в прикорд.зоні,щотижня можу перетинати корд. туди-назад протягом дня. Всі возять продукти а я ,,пасу,,щось новеньке з рослин, хоч і садити вже немає де, а я все купую-захланна. Везу дуже мало,бо не можна багато але іжджу часто. Може і вам якісь ,,хотєлки,,(як ви іх забавно назвали) натраплю. А поки -чекаємо весну! :pokl:

Таня, привет! Ты на Гардене TATI-ANNA? Это мне сейчас дошло :-D У нас очень дружная компашка.Киевский сад, хороший форум и девочки хорошие очень, но наш более домашний.Так что, если нравится, располагайся и рассказывай.Я вже хочу дивитися і слухати про твої красоти.А сижу я біля компа з ранку до вечера, бо я теж пенсіонерка :-D

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 09:49 

Вчера писала уже сообщение, но оно куда-то исчезло. :dum: Татьяна очень рады любителям и ценителям красоты. Добро пожаловать. :roza:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 09:57 

Доброго ранку! Ось до чого пенсіонерки докотились-за комп. просиджують.В мене зараз немає часу але швиденько хотіла спитати - де тут правка,щоб зробити зміни, хотіла фото. виставити в рядок, вже мені пояснили як. Вчора була Правка а сьогодні нема.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 10:33 

Танюша в течении получаса. если не ошибаюсь можно отредактировать сообщение. а потом уже нельзя.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 10:34 

"Правка" присутня лише перші 25 хвилин, надалі зникає :nezn:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 10:36 

Таня, правка в сообщении держится недолго.Как выставить в ряд? Можно просто загружать с http://postimage.org/index.php?um=image , это тот же , но отдельно.Тогда фотки в ряд становятся :-D А через форум Ира правит, я не умею.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 06 лют 2013, 10:40 

Проба пера.
Изображение Изображение

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 182 ]  На сторінку Пред.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 1