Теперешній час: 26 вер 2026, 06:43

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 742 ]  На сторінку Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 75  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Политика и жизнь
ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 08:47 
А вот так испанский "беркут" усмиряет испанский "майдан". Походу,у демокаратии двойные стандарты.....
http://www.youtube.com/watch?v=DyHTS26ob5c

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:01 
Молдавия, в нарушение своей конституции признала государственным румынский язык
http://ria.ru/world/20131205/982217874. ... gistration.

Каким будет наш? Польский? Немецкий? Российский? Китайский?

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:18 

Так на Болотной площади в России разгоняли так же... Там двойных стандартов не было... Потому как там и демократии то никакой отродясь не было. :)

http://www.youtube.com/watch?v=_Nh_kkN2wsM

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:23 

Сьогодня в новинах повідомили, що янукович підписує договір про митний союз, а путін зразу пообіцяв, що розжене Майдан за один день. Це означає, що буде застосована зброя. Радійте, мова буде російська, Україна буде затоптана. І ще на кінець хочу сказати про сексуальні меншини-я ніколи не чула на західній Україні про педофілію, а на Донбасі ще дитиною знала, бо сусід згвалтував свою 8 річну доньку. І це процвітає саме в східних і південних областях. А згадаймо російську естраду, чи не з кожної сцени на нас дивляться, так шановані російською владою, борі моісєєви і такі, як він. Чи це не нав"язування нам моралі та чи західної?Пробема секс меншин існує стільки ж , як світ, а світ ще не перевівся, людство не вимерло. І вважаю, якщо ви виховуєте своїх дітей у християнській моралі, то вони не підуть по цій стежці.Це залежить в найбільшій мірі від батьків.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:25 
Ну ее, политику. лучше о жизни. Почитала предсказания Павла Глобы на 2014, посмеялась и от души пожалела старика. Кажется, совсем выдохся. Предсказывает то, о чем и так давно говорят экономисты и климатологи. Это знают даже дети!!!
http://www.rbc.ua/rus/digests/other/pre ... 2013190700

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:35 

dyvosyl писал(а):
Молдавия, в нарушение своей конституции признала государственным румынский язык
http://ria.ru/world/20131205/982217874. ... gistration.

Каким будет наш? Польский? Немецкий? Российский? Китайский?

Так русский вторым языком государственным именно теперешняя власть начала предлагать, разве не так? :-D При чем тут Европа? :-D

А о том как российские СМИ комментируют события - это просто супер!!!! :-D :-D :-D
Достаточно послушать, как они комментируют тот же Майдан... Да что там комментируют, как просто тупо врут, рассказывают, что съемки Майдана в прошлое воскресенье - это съемки какого-то там старого празднования чего-то... Уж точно этого бреда и не помню. Ну и куча остальных "перлов"... :-D Как работает Путинская пропаганда - по-моему уже и ребенку понятно. Они ж даже не утруждаются правдоподобно врать... Рассчитывают, что и так "прохавают"... :sbren:

Я вас прошу - читайте что-то еще, кроме российских СМИ - прозреете! ;)

Например о том, что молдаване на самом деле и говорят на румынском... :oynem: :oynem: :oynem:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%8F%D0%B7%D1%8B%D0%BA

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:48 
Раєчко, та хіба я проти демократії? У мене україномовна родина. Син і його друзі в Києві спілкуються виключно українською. І для мене найкращим варіантом було б, аби Ненька була незалежною ні від кого.

Але це немождиво! Не в сучасному світі.... Ми просто змушені до когось прихилятися. І обирати мусимо менше із зол.
Європа нам нічого не дасть. Нічого! Туди, де добре, силою не тягнуть. Ніхто там не мріє нас збагатити. Нам дадуть чергові кредити, щоб ми купували їхні товари у них же. Що з цього буде - знаємо всі....

У Росіі ми теж будемо наймитами. Але, принаймні, тут ми будемо заробляти, а не влазити в борги.

Європа надто жорстка, щоб дозволити нам власну політику, і надто слабка перед майбутньою кризою, щоб нас збагатити. Росія досить міцна, щоб дати нам щось заробити і заслабка, щоб нас узурпувати політично і духовно. Тепер не радянські часи. Ми бачимо, як дистанціюється від Росіі Білорусь.

Тому в наших умовах з огляду на ту глибоку кліматичну і політичну кризу, яка насувається на Європу, наш суверенітет менше постраждає при східній орієнтації Так кажуть тверезо мислячі люди.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:56 
Natali писал(а):
Я вас прошу - читайте что-то еще, кроме российских СМИ - прозреете! ;)

Наталишенька, я последние двадцать пять лет то и делала, что читала западные СМИ - работа, знаете, обязывала. И на Помаранчевом майдане стояла.

Но вот приехала моя приятельница - гражданка Евросоюза, и рассказала мне кое-какие вещи о ЕС. И я пару месяцев стала читать альтернативные точки зрения. И как-то у меня пелена стала сходить с глаз.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 09:58 

dyvosyl писал(а):
... наш суверенітет менше постраждає при східній орієнтації...

Да... История нас видимо ничему не учит. :uvaj:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 груд 2013, 10:04 

ЦЕНЗУРА ДІЙШЛА АПОГЕЮ! Силовики захопили телецентр у Києві а вчора секретар РНБО Андрій Клюєв збирав головних редакторів телеканалів, аби заборонити журналістам показувати Майдан.

Силовики захопили телецентр у Києві, що на вулиці Мельникова, 42, неподалік станції метро Дорогожичі.
Про це телеканалу новин “24” повідомив журналіст радіо “Ера” Олександр Завадько, який перебуває всередині.

За його словами, на території телецентру стоять три машини і один автобус міліції, а також два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу “Беркут”. Силовики наразі ходять навколо будівлі.

Журналісти повідомляють, що захоплення почалося ще з 20-ї години, а правоохоронців, очевидно, викликали за тривогою, бо вони на ходу защіпають бронежилети і виглядають, наче щойно прокинулися.

Вежу захопили для проведення телемарафону, який запланований на завтра. Втім, деталі заходу наразі не відомі. Уже скликали ефірні групи.
ТАК ЩО РАДІЙТЕ, МИ З РОСІЄЮ, РАБАМИ БУЛИ І РАБАМИ ПОМРЕТЕ! слів у мене крім матів , вже немає на цю демократію....

За словами журналістів, місцева охорона стурбована, на вході перевіряють посвідчення навіть у тих, кого добре знають.

Як новина? Демократія? Про що говорити! Це ще дойде до прихильників росії, та може бути пізно. Мені все одно, я на пенсії і моя дитина живе в другій країні. А ваші діти тут... Будете слухати що путін схоче і гомосеками любуватися.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 742 ]  На сторінку Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 75  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0