Валюш, головне це спокій! Нєрви нам ні до чого

Згадай скільки ми усього вже пережили! Януковича вигнали, війна йде. Мені після 2015 вже нічого не страшно. Підемо у партизани воювати у разі чого.
Щодо Лукашенка. Там все набагато складніше, тому що є підписаний Лукашенком документ про об'єднання з рашкою, проти якого тепер сам Лукашенко намагається пропетляти. З того союзу він намріяв що стане головою двох держав, але у хуйла такі самі наміри. Білорусь куплена рашкою з потрохами і такий сценарій був би у нас, якби яник залишився.
У Білорусі, на мій погляд, декілька сценарієв: або чекати поки хуйло сдохне (але термін президенства хуйла спливає і той має намір таки очолити об'єднаня держав, а не піти знову у прєм'єри, тому не вийде просто чекати смерті); або силовий спротив - а це війна; або лягти під рашку згідно підписаного Лукашенком документу.
Навмисно подивилася 3ій сезон "Слуги народа". Ну таке, слабеньке, наскоро зліплене, попередні були цікавіші.
Не бачу призову до сепарства. Навпаки, той розбрат що був показаний зклєївся в останній серії. Не зрозуміло мені інше, чому серіал штабом Порошенка нам втохмачується в реальне життя? То кіно, а це реалії. Вони різні.
А згадай Кучму, Януковича. Вони українською не володіли геть. Більше, Янукович до Президенства ще й усіляко витирав ноги о нашу мову. Нічого, швидко навчилися. Кучма досі балакає українською. Мова - це не головна біда. За кілька місяців можна навчитися вільно спілкуватися і язик підвішати.
Біда в другому. Я подивилася виступ Порошенка після екзіт-полу. Мені сумно, надзвичайно сумно що президент відкрито вважає йолопами 30% проголосувавших не за нього і що невистачило йому сил не спускатися до базарних образ "маріонетка коломойського". Про таке кажуть вдома, за закритими дверима, а не на усю країну!! Дуже недостойно освіченої людини і має вибачитися перед Зеленським за цю образу.
Особисто мені виступ Порошенка говорить про те, що для нього стало шоком вихід Зеленського у 2ий тур, і особливо розрив майже у 2 рази. Просто цікаво, а до цього от шо, Порошенко не бачив соціологію?
Жарти щодо галкіних з петросянами поза межами взагалі..
Я не дивилася 95 квартал багато років, бо не телевізійна людина. Фізіологічно Зеленський не мій типаж, я не за нього. Але поведінка Порошенка вразила до глибини. Так Президенти себе не ведуть.
Голосування людей Порошенко сприйняв як власну образу.
Перелік претензій до Порошенка дууууже великий і не тільки у мене. Судової реформи немає, те що є - іздєватєльство. Поліція лишилася ментами. Слідчі гребуть гроші. Прокуратура не реформована, ЖКХ немає. З російськими паспортами працюють у СБУ. Податкова, митниця - страхіття як було, так і залишилося. Вбивці людей на Майдані на свободі, клята Бєркутня живе припіваючи. Сидить в СІЗО один Єфрємов. Мєдвєдчук, гніда, лазить як у себе вдома. Бойки, вілкули, бахтєєви, всі хто обдирав країну, почуваються у безпеці. Де його обіцяні прес-конференції раз у квартал? Не зібрання за закритими дверима "правильних" блогерів, а відкриті, доступні журналістам прес-конференції? А скільки людей виїхало на заробітки!! При жодному президентстві такого не було, і безвіз тут ні до чого, бо він туристичний. І не такі вже великі за кордоном зарплати, а ще й за житло заплатити, і харчуватися. А їдуть. Бо ті 500 - 1000 євро у нас не заробити.
Тарифи нам підняли на все, що ми маємо у відповідь від держави? Підвищалась якість послуг? Ми можемо собі дозволити взимку не мерзнути в своїх домівках? Елементарного - доріг немає!!! По Києву як по мінному полю, за Києвом - взагалі мовчу.
А схематоз на обдиранні армії!!!!! Люди досі підтримують армію за свій кошт в той час як друзі Порошенка крутять на ній свої бариші. І ніколи не повірю що Порошенко про це не знав, ніколи!! Він надто любить все тримати під своїм контролем! От і отримав від армії голосування за Зеленського. Це не обвинувачувати нас, мирних у тилу, а це йому пряма відповідь з війни.
Як на мене, діючий президент попутав корпорацію рошен з Україною. Йому ніхто не гарантував 2ий термін. Він його мав заробити своїми діями. От поки що і заробив - нова людина з відривом удвічі більшим за Порошенка, вийшла у 2ий тур. А якби не кинув гроші пенсіонерам на 2 місяці під час виборів, то й того не мав би. І це не зпівпадіння, це навмисно зроблено.
Щодо Зеленського, який мені не подобається. Об'єктивно. Він зумів з нуля заробити гроші в нашій країні. Не вкрасти на схемах, не купити по дєшовкє заводіков і фабрик в 90і, а сам з нуля заробив. Хто ще з першої трійки кандидатів може цим похвалитися?
Так, в нього немає досвіду ораторства і політичних інтриг. Порошенко в цьому майстер і набагато більший актор ніж Зеленський. Тому я і написала що люди голосували не за, а проти.
Мені здається що вони майже усі бояться Зеленського тому що не знають на якій козі до нього під'їзжати у разі перемоги. І чи вдасться взагалі залишитися оцьому політичному старому кодлу при Зеленському?
Ніхто не знає яким Президентом може бути Зеленський. Але всі знають яким Президентом є Порошенко.
Зараз що тільки не придумають у Порошенка аби врятувати Порошенка. Вже сам став маріонеткою Порошенка
А щодо повернення до усрс. Ми в ньому живемо. Бо президент моєї країни попутався з вєчними гєнсєками і до виборів самостійно пустив коріння ще на 5 років, не спитавши про це у людей.
Життя продовжується незалежно від переживань Порошенка. І країна вистоїть!!!! Бо якщо у 2014 без грошей, без влади країна вистояла, то цю істерику виборчу точно переживем і працюватимемо надалі