Теперешній час: 25 вер 2026, 16:30

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 303 ]  На сторінку Пред.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Живность наша
ПовідомленняДодано: 29 чер 2017, 13:01 
Жалко,конечно.Я за своим дураком и то жалеть буду.А кот это вообще история.Обеим по 2 года.Сейчас худой,как велосипед.В мае еще как сядет-ж... была как у дядька.А сейчас одни кости.Требует одного мяса.Будет перед дверью в обморок падать,но будет есть только мясное.Тот кот у нас с удовольствием лопал овощи из борща.А этот кот со своей диетой заколебал.Женя мне опять анекдот про гречку рассказал.
Кот на завтрак:Фу!Опять гречка?Жрите её сами.Повернулся и ушел
Кот на обед.Ну что это такое?Опять гречка.Что-то не хочется.Повернулся и ушел.
Кот на ужин.Ой,гречечка на ужин!.....

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 29 чер 2017, 15:14 

Вит, жалко!!!! Любим их, привыкаем к ним, часть жизни нашей :'-|

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: Re: Безымянные наши лилейники
ПовідомленняДодано: 30 чер 2017, 20:51 
Tina писал(а):
Ранкова прогулянка по квітнику разом з котиком.Хто повірить що цей пуцвіріньок недавно був облитий негідниками солярою.
Изображение
мій Жорик..

Тільки тут додивилася на фото,що коли кота облила якась гадина,то він мружив дуже очі.Я йому очним спреєм бризкала.Так наче зараз його око не тривожить.Але якась плямка на оці є.Мабуть опік..Завтра подивлюсь.Адже він не дуже дається,щоб його роздивлялись.Це вже місяці 2 пройшло.Ото така хазяйка у кота.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 28 вер 2017, 22:14 

Внадилася до нас літом чиясь невеличка сучка собача. Декілька разів знаходила нички попід плотом, пролазила і майже до нас на подвір'я ніби до себе додому :-8 У нас своіх кицьок двоє :cat1: вони песиків не люблять, та ще й чужих. Буває гості зі своєю собачкою приізджають, кицьки терплять. А тут чужа.
Собаку віником виганяла за плота, сварила. Дірки закривала, але що воно для них знайти новий лаз? Понти :da: Пишу до чого. Зара ця сучка щовечора приходить і сідає за воротами, виглядає чи є хтось. Ми туди сюди сновигаємо, а вона сидить спостеріє. Мовчки спостерігає за нами десь с годину. А потім як за розкладом гавкає. Емоційно! "Вам що, повилазило?? Скільки оце чекати на вас??" :-D Ну ійбо матюкається! :-D Ну шо, йдемо на кухню за собачою мискою добра. Виносимо за ворота іжу, а вона ковтаючи слину гавкає.
Щовечора одне й те саме вже котрий місяць :) Буває не чекаємо поки заматюкається, з'являється і відразу годуємо.
Чия? Хтозна :nezn: Перебрала за цей час ій усі Тузики-Мухтарки, нє, не контактує. А оце шось мені стукнуло і покликала: "Рябка!" Зреагувала. Перестала тікати.
Маємо ще один клопіт. Собачий.

По вулиці сусіди повтікали до міста. Літом ім було шкода котенят, годували. Поіхали і ті ж полишалися :( Лізуть до нас, по тарілкам котячим шмон наводять. А ще ж не зима.
Шкода тварин, але ж усіх ненагодуєшся :(

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 29 вер 2017, 07:55 
Все,більше кішок не заводжу.Задавили собаки мого котика Жорика.Сусідка знайшла його в траві біля будинку,де власники на Півночі працюють.А вчора у моєї сусідки теж задавили кішку і валялася прямо на залізниці.Теж недавно вона у неї.Мабуть їй рік всього.А без кота теж погано.Вчора бузульники тільки посадила рядок понаддорожкою.Глянула назад, анових сусідів кіт трьохмастний вже гребеться на пухкому та нагріб кучу.Мамадарагая!Та чого прийшов сюди,іди до своєї хазяйки.Це від мене четвертий будинок.Цей кіт завжди тільки сидів раніше у квартирі.Переїхали декілька місяців,то хазяйка його викидала з боєм на вулицю.А тепер вже розгулявся на свободі.Такий красивий кіт!Величезний!А я думаю хто ж у мене завалив одну хосту Ириш Лак.Поламав усю.Собака на цепці поки до замерзанняземлі,щоб нічого ця шкода не виривала.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 12 чер 2018, 20:17 

Вторік завелася у нас сім'я співочого дрозда. Разом з нами повзають по грядкам, не лякаються. А надвечір, у цей час, сідають на дроти і співають. Які там солов'і :potom: Солов'і - то блєдна копія гарного співу! Нема кращого за спів дрозда!! Виводить пісні дивовижно!!! Як би ще не о 5-ій ранку починали, я б була взагалі щаслива. Падлюки :-D

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 03 груд 2018, 23:14 

Забрали дачну кішку в місто на зиму. Дешевше з нею у квартирі ніж нервувати та думати чи жива вона там, чи є де спати та їсти :dum: Коти чужі наглючи прилазять, зжирають геть усе та ще й вмощуються спати у її будиночку :zla: Кицька маленька, відбитися від них не може. Отож звикає потроху до міського життя :cat1: Її мати - дика кицька привела нам кошенят на дачі. Залишилося живим одне, оце й носимося з нею. А що робити? Шкода тваринку :nezn:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 04 груд 2018, 10:35 
Барик бігає по двору-коти всі пропали кудись.А то вже обнагліли-гребуться на часнику.Все одно,очі кошачі тирчать по закуткам.А ще й частенько виливаю у компост риб"ячі відходи.То вони там і тусуються.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 04 груд 2018, 16:33 

Купили ми 5 курочок молодих, на яйця. А є ще ж старі, то молоді не здаються, хапають кукурудзу перед старими. Старих треба вирубати...

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 01 бер 2019, 02:12 

А у меня три кота со мной тусуются. Сначала одну на даче нашли, а она потом пятерых котят родила. Двоих оставили. Теперь есть рыжий котяра, чёрная кошка в белых носочках и их мама пятнисто-полосатая.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 303 ]  На сторінку Пред.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0